Šafarikova ulica - Centar

Savršen Apartman u Centau Grada – Povoljnost i Lokacija

Vaše idealno utočište tokom boravka u Novom Sadu može biti baš u Šafarikovoj ulici, samo 200 metara od Trga Slobode u Novom Sadu.
Osim toga, apartman je povoljan te pravi dragulj za one koji žele biti u epicentru urbanog života, gde se nalazi pozorište, glavni trg i pešačka zona u centru grada. 

Komfor i jednostavnost
Smestite u naš stilski uređen apartman koji se nalazi na četvrtom spratu moderne zgrade sa liftom, i osigurajte da vaš boravak bude udoban i elegantan. Sa 30m2 prostora, pažljivo dizajniranog da zadovolji sve vaše potrebe, ovaj apartman uključuje udoban bračni krevet za miran san i opuštajuću atmosferu. Nudimo vam dodatne pogodnosti kao što su KTV, brzi Wi-Fi, klima uređaj, i potpuno opremljena kuhinja garantuju bezbrižan boravak.

Otkrijte Srce Novog Sada
Nekoliko koraka vas deli od najpoznatijih atrakcija u centru grada. Prošetajte do obližnjeg pozorišta, istražite istorijske znamenitosti i uživajte u lokalnoj gastronomiji i kulturi koju nudi glavni trg i okolne ulice.
Bilo zbog posla ili zadovoljstva,  naš povoljan apartman predstavlja savršenu bazu za vaše avanture.

Povoljne Cene i Rezervacije
Nudimo fleksibilne i veoma povoljne cene koje se kreću od 30 do 35 evra po noći, sa posebnim uslovima za duže boravke.
Bez obzira da li te u Novom Sadu zbog posla ili turistički, teško da možete pronaći jeftiniji apartman na ovako centralnoj lokaciji, te zato ne propustite priliku da doživite jedinstveni šarm i udobnost našeg apartmana u Šafarikovoj ulici.

Rezervišite Vaš Boravak Danas
Pozovite nas i osigurajte svoje mesto u srcu Novog Sada. 

Apartmani Novi Sad

Kontakt:

Apartmani Novi Sad

2023. Apartmani Novi Sad – Sva prava zadržana.