Mičurinova ulica - Sajam

Udoban Apartman na dan u Mičurinovoj ulici – Savršen za Poslovne i Turističke Posete

Doživite kombinaciju komfora i dostupnosti. Ukoliko tražite apartman na dan pored Sajama u Mičurinovoj ulici, je idealno lociran za poslovne goste te posetioce Kliničkog centra Vojvodine. Ovaj stan je samo nekoliko koraka od pomenutih lokacija te veoma kratke šetnje od vibrantnog centra grada.

Pristupačnost i praktičnost na dohvat ruke
Nudimo vam savršen prostor koji objedinjuje praktičnost s centralnom lokacijom. Bilo da dolazite zbog sajma ili želite da istražite grad, sve je na dohvat ruke od našeg apartmana.

Moderan život na drugom spratu
Naš stan, smešten na drugom spratu moderno dizajnirane zgrade sa liftom, pruža savršen odmor nakon dinamičnog dana. Na raspolaganju vam je 30 m2 prostora koji odiše novinom i stilom, uz prostrani bračni krevet za vrhunski odmor, što je možda i najbitnija stvar.

Sve što Vam je potrebno za dom daleko od doma
Stan je opremljen visokokvalitetnim sadržajem koji će vam olakšati boravak. Uživajte na privatnoj terasi, ili pripremite omiljena jela u potpuno opremljenoj kuhinji.

Dodatne pogodnosti 
Uz mogućnost parkiranja po veoma povoljnoj ceni, kao i besplatno parkiranje tokom vikenda, vaša poseta Novom Sadu će biti potpuno bez stresa.

Rezervišite smeštaj pored sajma
Bez obzira na dužinu vašeg boravka, ovaj apartman na dan pored Sajama pruža sve što vam treba. Iskoristite priliku da vaš poslovni put ili odmor bude maksimalno iskorišten, uz cene koje počinju od samo 35 evra po noći.

Kontaktirajte nas i rezervišite smeštaj za vaš boravak u Novom Sadu. 

Apartmani Novi Sad

Kontakt:

Apartmani Novi Sad

2023. Apartmani Novi Sad – Sva prava zadržana.