Mičurinova ulica

Udoban stan smešten u ulici Sestara Ninković, sa izuzetno povoljnom lokacijom koja je idealna za poslovne posete sajmu, a u blizini je i Klinički centar Vojvodine. Samo nekoliko koraka udaljen od glavnog ulaza sajma i kratkom šetnjom do centra grada, ovaj apartman pruža praktičnost i udobnost u isto vreme.

Smešten na drugom spratu moderno dizajnirane zgrade sa liftom, ovaj novi stan površine 30 m2 garantuje ugodan boravak. Prostrani bračni krevet će vam obezbediti miran san nakon napornog dana, a stan je opremljen sa svim potrebnim sadržajem kako biste se osećali kao kod kuće. Apartman poseduje i terasu kao i potpuno opremljenu kuhinju. Dodatna pogodnost je mogućnost parkiranja po ceni od samo 1 evra za ceo dan, dok je vikendom parkiranje besplatno. 

Bez obzira da li planirate duži ili kraći boravak, ovaj apartman je idealan izbor. Iskoristite blizinu sajma, Kliničkog centra i centra grada kako biste maksimalno uživali u svom boravku u Novom Sadu. Cena ovog  apartmana varira u zavisnosti od kalendara dešavanja u gradu, i kreće se od 35 do 45 evra.

Apartmani Novi Sad

Kontakt:

Apartmani Novi Sad

2023. Apartmani Novi Sad – Sva prava zadržana.