Kosovska ulica - centar grada

Dobrodošli u naš moderan Apartman A u Kosovskoj ulici
Ovaj elegantni prostor nudi izvanrednu kombinaciju udobnosti, stila i pristupačnosti, čineći vaš boravak nezaboravnim.

Izvanredna Lokacija – Stan na Dan Savršeno Smešten u Srcu Novog Sada. 
Naš apartman se nalazi u živopisnoj Kosovskoj ulici, okružen vitalnošću urbanog života grada. U neposrednoj blizini su Zmaj Jovina i Dunavska ulica te živahni kej na Dunavu, što vam omogućava da u nekoliko minuta dođete do omiljenih lokalnih atrakcija, restorana, kafića i kulturnih znamenitosti. Šetnja od 20 minuta vas može odvesti do Petrovaradinske Tvrdjave i Exit Festivala.

Luksuzan i Prostran Enterijer
Uživajte u visokom nivou komfora u našem apartmanu koji se nalazi na trećem spratu nove zgrade. Apartman je dizajniran sa pažnjom, opremljen modernim sadržajima koji će zadovoljiti sve vaše potrebe, od brzog Wi-Fi-ja do kompletno opremljene kuhinje. Osim toga, tu je i prostrana terasa sa koje se pruža pogled na grad, idealna za opuštanje uz jutarnju kafu ili večernje uživanje.

Idealno za Parove
Sa udobnim bračnim krevetom i pažljivo odabranim detaljima, naš apartman predstavlja savršeno utočište za parove koji traže romantiku i privatnost. Bez obzira da li planirate kratkoročni ili dugoročni boravak, ovde ćete pronaći sve što je potrebno za opuštajući i ugodan odmor.

Praktične Informacije
Cene apartmana su prilagođene sezoni i kreću se od 35 do 45 evra po noći.
Za one koji dolaze autom, obezbeđeno je povoljno parkiranje po ceni od 1 evro po danu u blizini zgrade. 

Rezervišite Vaš Boravak Sada
Ne propustite priliku da doživite Novi Sad iz ove jedinstvene perspektive. Kontaktirajte nas danas i osigurajte svoje mesto u ovom ekskluzivnom apartmanu u Kosovskoj ulici. Čekamo vas da zajedno stvorimo uspomene koje će trajati zauvek!

Apartmani Novi Sad

Kontakt:

Apartmani Novi Sad

2024. Apartmani Novi Sad – Sva prava zadržana.