Kosovska ulica

Dobrodošli u moderan apartman u Kosovskoj ulici, smeštenom u srcu grada. Ovaj šarmantni apartman nudi udobnost i povoljnu lokaciju za sve one koji žele da istraže sve što grad nudi.

Lokacija ovog apartmana je neprevaziđena, jer se nalazi u blizini popularnih područja poput Podbare i keja. Naši gosti mogu lako istražiti sve bitne atrakcije u gradu, jer su one na dohvat ruke.

Stan je smešten na trećem spratu nove zgrade, pružajući vam mir i privatnost tokom vašeg boravka. Opremljen je svim potrebnim sadržajima kako biste se osećali kao kod kuće, a moderni dizajn doprinosi osećaju luksuza.

Posebna pogodnost ovog apartmana je prostrana terasa, gde možete uživati u jutarnjoj kafi ili opuštenoj večeri uz zalazak sunca.

Apartman je idealan za parove, jer poseduje udoban bračni krevet. Bez obzira da li planirate duži ili kraći boravak, ovde ćete naći sve što vam je potrebno za prijatan boravak.

Što se tiče parkinga, postoji mogućnost parkiranja u blizini zgrade, po ceni od 1 evro po danu, dok je vikendom parking besplatan.

Cena ovog prelepog apartmana varira u zavisnosti od kalendara dešavanja u gradu, i kreće se od 35 do 45 evra.

Apartmani Novi Sad

Kontakt:

Apartmani Novi Sad

2023. Apartmani Novi Sad – Sva prava zadržana.